FK Rapid 2018

Uitslagen

EN DE WINNAAR IS …

Dit jaar mogen we Selwin Keuning feliciteren met het behalen van de titel Frysk Kampioen 2018. Selwin heeft de perfecte score van 7 weten te behalen. Dit betekend dat hij alle partijen heeft weten te winnen. Verliezen kwam dus niet in zijn woordenboek voor. Ook Tjitze Schram (6 punten) en Rienk Sijbesma (5 punten) welke als 2de en 3de zijn geëindigd hebben erg goed gespeeld.
Daarnaast mogen we natuurlijk de winnaar van groep 2 (Christiaan Houpst) en de winnaar van groep 3 (Galid ben Amar) ook niet vergeten te vermelden.

De rest van de eindstand is in de lijst hieronder terug te vinden. Ook zijn alle ronde uitslagen en ranglijsten hieronder terug te vinden. Opgemerkt moet worden dat de afkorting WP staat voor weerstandpunten en SB voor Sonneborn-Bergerpunten staat. Deze punten kunnen gezien worden als een variatie op de weerstandpunten. De Sonneborn-Bergerpunten van een speler zijn een optelling van de scores van alle tegenstanders van de spelers vermenigvuldigd met het resultaat wat tegen deze spelers behaald is.

Geen_afbeelding_beschikbaar

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Drachtster Schaak Club

Thema door Anders Norén